Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Vinnaren av mobilfodral från Lux-case

Nu är vinnaren av mobilfodralet från Lux-case utsedd! Det är Lux-case själva som har utsett vinnaren, därför dröjde det en extra dag med att presentera vinnaren :-)

20131119-122046.jpg

Och vinnaren blev….

Frida Bergner!

Stort grattis! Ett vinnarmail är påväg till dig!!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två + 5 =