Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Vinnaren av Namnsmycke från Silvermama

Nu har vinnaren av ett av dom fina namnsmyckena från Silvermama utsetts!

20131205-235231.jpg

Vinnaren blev FC! Grattis till dig!

Skicka ett mail med din adress, vad du vill gravera in och typsnitt till pa.smallen@hotmail.se så kommer din vinst till dig inom kort!

Till er som inte vann, ni har väl inte missat min julkalender?!

En reaktion på ”Vinnaren av Namnsmycke från Silvermama
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex × 3 =