Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

VIP-bloggare för Sojka & Walles event!

Igår blev jag så glad för jag fick veta att jag hade blivit en av dom 10 VIP-bloggarna för Sojka & Walles event! Så himla kul! Nu ser jag framemot massa roliga event, mingelkvällar, kampanjer och annat! Och något som är extra kul är att jag som VIP-bloggare får möjligheten att bjuda in er mina läsare till VIP event! Om ni vill vara med i Sojka & Walles nätverk behöver ni inte ha en blogg men ni måste ha Facebook och instagram. Kika gärna in på Sojka & Walles events Facebook-sida HÄR!

Dom andra VIP-bloggarna är:

Hot Mama
Fitness by Isabelle
Mamma Jennie
Idas Mirakel
Bullermamman
Tommy Tott
Drömmen om 11 barn
Ida Zäta
Sarianne

Det ska bli så kul att lära känna alla. Jg har redan träffat Ida Zäta en gång och hon verkade vara supertrevlig. Vi var gravida samtidigt så jag började läsa hennes blogg när jag var gravid.

Tyvärr missar jag pressreleasen eftersom jag är här, men. Det får jag ta igen när vi kommer hem :-)

20140320-204904.jpg

2 reaktioner på ”VIP-bloggare för Sojka & Walles event!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra + = 11