Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

VIP-Goodiebag från Sojka & Walles event

I lördags var Sojka & Walles events press-release (som jag missade :-( ). Jag har varit inne på dom andra VIP-bloggarnas bloggar och tittat och blivit riktigt avundsjuk. Det ser ut som dom har haft riktigt kul!

Här är en bild på 6 av 10 av VIP-bloggarna som var där:

20140505-101851.jpg

Från vänster till höger Ida Zäta, Hot Mama, Tommy Tott, Idas Mirakel, Mamma Jennie och Fitness by Isabelle. Fotot är taget av Social Media Design by Walles

En rolig bra sak som Emelie och Ann-Sofie (tjejerna bakom Sojka & Walles Event) drog igång och presenterade på press-releasen var ett projekt för en schysstare bloggvärld. Det hela går ut på att man ska ta en selfie tillsammans med en annan bloggare och sen taggar man #vibloggare på instagram. Projektet drogs igång för att stärka banden mellan bloggare. Jag tycker det är ett superbra projekt. Vi är ju både kollegor och konkurrenter på samma gång, alltså en ganska komplicerad relation. Jag tycker det är superkul att träffa andra bloggare och har faktiskt fått många vänner via min blogg. Jag skulle gärna vilja träffa fler bloggare! Vi delar ju samma intressen!

20140505-103725.jpg
VIP-bloggarnas selfie!

Det som jag tycker kul med #vibloggare är också att man får se vilka bloggare som känner varandra :-) Herregud vad det ska göras selfies med mina bloggkompisar när jag kommer hem :-)

Även om jag inte var med på eventet så skickade söta Emelie och Ann-Sofie en goodiebag till mig! Det här fanns i min goodiebag:

vip 03

Produkter från Lush
Presentkort och mineralvatten från Yoogout
Choklad från Lidl
Stevia Kexbar från Nutri-Nick
Purition fuelled by nature från Lubfoods
Presentkort på 300kr från Line By Maria
D3-vitamin från Helhetshälsa
2 förstaparkett biljetter till Cirkus Scott
Hudvård cleansers från Nourish
Armband med graveringen S&W från Malins namnsmycken

vip 01

Längtar tills jag också får vara med på ett event!

En reaktion på ”VIP-Goodiebag från Sojka & Walles event
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 × sex =