Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Yes idag är det spinning!

Motivationen ligger verkligen inte på topp när man ligger på soffan och försöker komma på nån ursäkt att slippa träna. Jo, jag har allt lite ont i magen, jag har ätit alldeles för nära inpå så jag kommer ändå bara få håll och så är det ju spinning idag…. Jair tycker säkert att jag är knäpp så tillslut tog jag mitt förnuft till fånga och bestämde mig för att jag ska minsann lyckas med veckans mål så nu är jag på väg till gymmet! Heja mig!!! Hoppas träningslusten kommer tillbaka när semestern är slut!

En reaktion på ”Yes idag är det spinning!

  1. Älskade underbara spinning!!! Vet du hur skonsamt det är mot kroppen efter förlossningen? Är så pepp spinning igen!

    Tycker du är GRYM som tränar som du gör! Go go!
    Har en plan på att träning ska bli ”min egentid” framöver. Wiiiie!
    Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 × = sextio tre