Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Zumba med grym träningsvärk

Idag har jag en grym träningsvärk efter boxen igår! Jag har nog aldrig haft träningsvärk i handlederna förut, men det har jag idag. Speciellt i höger! Och det gör grymt ont! Det går inte ens att köra barnvagnen med en hand idag, helt omöjligt. Underarmarna gör också ont och insidan av låren. Men jag älskar träningsvärk! Det känns som ett kvitto på att man har tränat bra!

Nu är det dags för zumba och här är bildbeviset :-)

20130911-192528.jpg

Känns så himla bra! Det är bara onsdag men jag har redan nått mitt mål för denna veckan. 4 träningspass per vecka, så nu är resten bara en bonus :-) Planen är att det blir aquazumba på fredag och sen blir det nån träning i helgen också. Jag ser verkligen framemot aquazumban, det var så länge sen!!!

2 reaktioner på ”Zumba med grym träningsvärk

  1. Shit vad duktig du är!! Vilken motivation! Jag är också jätte sugen på att börja träna men jag är bara 5 veckor efter förlossning så jag vågar inte riktigt köra på med gym ännu. Jag har laddat ner mammamage appen men tycker att övningarna känns så klena.. Körde du klart hela mammamage programmet? Och det här med knipövningar, jag har funderat på hur ambitiösa alla är med det? Jag gör någon gång ibland när jag kommer ihåg, har du varit jätte noga med detta? Lite nyfiken på hur du och andra mammor har gjort :-)

    Tänkte också passa på att presentera mig, Stephanie 23 år från Skara. Har en 5 veckor gammal dotter, första barnet. Började läsa din blogg i januari i år någongång då jag var i 3:e månaden av min graviditet och googlade olika gravidbloggar :) Fastnade för din och har följt dig sedan dess. Det bästa med din blogg är att den är organiserad, ärlig, bra uppdaterad och inspirerande. Du kommer med bra tips och skriver på ett kul och ärligt sätt :-)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem + 6 =