Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Nutella+film

Lördag/nutelladag

I dag började vi dagen med att gå bort och mata farmors alla djur. Märkte snabbt att de var en tungdag förmodligen efter gårdagens arbetspass. Så idag blev det ingen Skördefest till Öland utan fick bli sängen med en burk nutella och en film ”Only the Brave” rekommenderas verkligen! Ikväll ska Freja på födelsedagsDisco så ska fixa hennes hår snart. Blir mycket hår i familjen Rydh med tre snart fyra töser.

Nu har hösten kommit

Nu har hösten kommit

Lek i lekstugan härrom dagen när jag vabbade/pyjamasheledan

Lek i lekstugan härrom dagen när jag vabbade/pyjamasheledan

20180912_064147

Dessa juveler är mestadels sams och har en sån fin sammanhållning. Så härligt att ha varann alltid någon att leka/hänga med, tre år skiljer det mellan dem. Bebis i magen blir ännu tajtare i ålder bara 2 år mellan. Blir nog en liten busig bebis för hon är så livlig i magen. Jag har moderkakan framvägg denna gång och har inte haft de med de andra så de känns skillnad och hon är en riktig kikboxare!

Idag går jag in i vecka 35 (34+0). Måndagen vecka 34 hade jag magmått 30 cm och allt såg bra ut. Bm tyckte de va en väldigt pigg och livlig bebis i magen för hon höll på för full och sparkade när bm skulle lyssna. Igår beställde vi babyskyddet till bebis och även en åkpåse efter ca 2 månaders velande fram och tillbaka beslutade jag mig för denna…

x_largeSom jag längst tills den kommer så jag kan testa den. Jag vet inte om jag valde rätt, valde mellan tre olika: Elodie details Midnight bells, Dusty Pink eller Petit Botanic så föll det på denna då jag tror att det bruna läder handtaget på mitt outdoorchassit blir allra snyggast ihopa! Den ska ligga i vår emmaljunga superviking så när åkpåsen kommer ska jag packa upp och testa liggkorgen och syskon delen, Så spännande!Den ska också ligga i min älskade emmaljunga mondial white leather. Men de lustiga är att när jag har googlat på bilder på denna åkpåse så finns inga, är det bara jag som köpt den? Men den är ju så fin, eller???…..hmm britax_baby-safe_plus_shr_ii__baltad_bas_cosmos_black_1

Rea på lekmer men ännu mer rea med koden boom15=550kr

Rea på lekmer men ännu mer rea med koden boom15=550kr

Med koden boom15 fick jag 15 % rabatt (550kr)

Screenshot_20180929-072814_Preglife

Screenshot_20180929-154805_Preglife

Nu blire hårfix på Freja och på med partylooken……
Kommentera


× fem = 35