Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Höstfix

20181020_10221620181020_104223

Höstmys

Höstmys

Så underbara färger och väder! Pappan åkte ner och köpte frallor till frukost idag. Mumms. Kom hem med en pumpa och ljung som ja sätta på trappan. Vi testade rosta pumpakärkorna i ugnen med blev inte som jag trodde men barnen tyckte de smakade popcorn.

Ska se om jag hittar lit

Ska se om jag hittar lite energi att ta och bädda vagnen med den nya åkpåsen jag fick hem förra veckan. Är så galet nöjd den är så vacker! Men först ska jag ta tag i tvätten och vika in den sen får jag som belöning bädda vagnen. Liggkorgen har jag inte ens packat upp så det är så spännande! 

Ikväll blire film mys med barnen och godis. Freja ska ha övernattningskompis så blir mysigt. Nu leker Freja och Alicia skola perfekt att hon kan lära sin lillasyster. Jag lekte alltid skola med min kusin Linn. Nu ska barnen vara hemma till dec så nu får man själv utmana dem lite så vardagarna inte blir så enformiga och tråkiga. Såg att rusta fått in två olika pysselådor som jag ska köpa den ena var med enhörningar och den andra har vi haft så får bli den. Den lådan med pyssel har vi haft länge så vi är supernöjda över innehållet. present-papper2-kategoriheader-slim

Nu kallar tvättberget på mig!
Kommentera


3 × sju =