Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Bara det viktigaste kvar

2011-07-18 @ 18:28

DSC_0259 Har lagt min amningskudde, små handdukar och en liten myslampa vid gungstolen. Våran lilla mat- och nattningshörna. :) Kanske lånar kudden när jag ska sova, men eftersom stolen står i sovrummet är det lätt att slänga tillbaka den sen. ;)

DSC_0257 På toaletten har vi gjort klart bajshörnan med alla gratisprover. Mest troligt vrider jag på skötbädden 90 grader så vägghyllan hamnar på sidan istället för vid huvudet. Hemskt om något ramlar ner! :S

DSC_0258 (2) Vi har inte fått hem sängen ännu så jag bäddade i resesängen sålänge. :) Sovhörnan får bestå av den + Umamis produkter (Rest & relax & Cozy cushion) tills vi fått hem allt.

Vagnen står bäddad och redo i källaren, babyskyddet är monterat i bilen. Jag tror vårt hem börjar vara redo för dig vår prins!Kommentera