Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Besök hos bm

2011-06-22 @ 12:58

Glömde berätta att vi var hos bm igår. Hjärtljuden låg på 144, exakt samma som sist. Hon tyckte de lät väldigt jämna och starka. Jag tycker att de låter som ett litet tåg; tjoff, tjoff, tjoff. :)

Järnvärdet & blodsockret tar vi nästa gång eftersom de sett bra ut hittills. Jag ska dock fortsätta äta mina järntabletter som vanligt för säkerhetsskull. Blodtrycket låg på 110/65, även det var ungefär samma som sist. Det enda som var annorlunda var sf-måttet (som tur var!) Vi hade växt och låg på ca 29 cm. Jag som legat EXAKT på linjen låg nu en millimeter under, det känns dock inte som något att oroa sig över. ;P

Han hade inte fixerat sig än. Vilket jag känt själv eftersom favoritpositionen är att ligga vågrätt så magen nästan spricker. Till vecka 35 hade han på sig att byta läge innan de ‘ingriper’.

Det tråkiga var att detta kanske var sista gången jag gick till min bm. Nästa gång ska jag till en annan som jobbar över sommaren. Hoppas hon är bra, har trivts otroligt bra med C som jag haft hittills. Får försöka se det positivt, om jag går över tiden får jag gå tillbaka till henne igen. Annars har jag min lilla skatt här hemma, det blir bra vilket som! =)3 kommentarer på inlägget “Besök hos bm”

 • heartan

  Sv: jo, vi har köpt babyskydd, köpte det som hör till vagnen iom att det var rea på jollyroom.se (1499:-) inkl allt. Och eftersom vi ändå tänkte försöka få oss ett syskon rätt snart så blir det ju samma pris som att hyra isf. Men tack för tipset! :D

  Ja, vad gör de om våra busar inte fixerat sig? Går in med silvertape och sätter fast dem? Trycker ned dem? Aooo… Knyttet håller nog på att fixera sig som det verkar – eller ska jag skriva VÄRKAR. För ibland skjuter det till där nere och gör så ont att jag bara kommer av mig. Sticks och pickas och trycker. Så, nog försöker nån att mosa ned sig för att mer plats för rumpan, allt.

  Vi har ju bytt BM nästan varje gång, och det har gått bra. Känns som att alla varit lika gulliga och trevliga så tror inte du behöver oroa dig. Jag menar, egentligen – vad gör man där? Kissar i en mugg, tar blodtrycket och blir MOSAD på magen… Vi har inte haft några frågor att ställa heller, iofs, så inte behövt ta reda på hur bra eller dåliga de varit. Men alla har varit supergulliga! (Såg däremot att det börjat en till ny hos dem, en muslimsk kvinna som verkade jävligt virrig och klumpig, så henne vill jag inte ha. Kom halvjoggande genom väntrummet med kladdiga spekulum och grejer… Verkade väldigt väldigt oseriöst och osmakligt! Dessutom UTAN handskar på sig. Och med slöjan såg hon tyvärr ut som en påskkärring! Hade haft väldigt svårt att ta henne på allvar! Utöver det lät hon rätt otrevlig, skickade ut sin patient två gånger bara för att komma på att hon missat det ena o det andra o fick kalla in henne igen. Tvivlar på att hon är kvar nästa gång!)

  Jo, vi köper vaggan! Artur får försöka lösa det när han kommer hem efter midsommar, för de stänger kl 16 o han jobbar till 17 och dessutom krävs ju bil för frakten. Men, not my problem! :D Blir ju bra att ha en liten vagga för baby nummer två sen, när Ettan fått flytta till själsängen. Längtar redan efter att få hem den!

  Ifall jag glömmer det: trevlig midsommar på er! :D

  2011-06-22 kl 13:20
 • mammasandraa

  Sv: jo allt är väl bättre än godis =) jag älskar att proppa i mig mango !!
  Jag låg under linjen hela vägen med sf måttet och ut kom en frisk liten tjej !

  2011-06-22 kl 13:29
 • sesam

  Skönt att allt ser bra ut! Tänk att nu närmar det sig ordentligt. Hur går det med namn? Har ni kommit på något bra?

  Sv: Ska absolut skriva om larmet sen. Jag vet inte om man kan ”blåsa” liv i dem igen. Men jag tänker att så måste det ju vara. Nä usch, bort med alla såna dumma tankar. Larmet är bara en försiktighetsåtgärd. Hoppas vi aldrig behöver höra det larma.

  Kraaam

  2011-06-22 kl 16:31

Kommentera