Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Boktips

2011-08-10 @ 14:10

DSC_0257 Nu har jag läst ut boken. Det var mycket upprepningar, men det är väl så info sätter sig i hjärnan. ;) Tycker annars den var väldigt bra. Det var intressant att höra olika slags historier både från bm och läkarnas sida men även från mammorna och pappornas sida. Bra och mindre bra historier om deras förlossningar. Hon går även igenom varför det gör ont och varför man inte ska bli rädd och låsa sig. Frågan är om man minns nånting sen när man ligger där och har så ont att man kräks och svimmar. (Hade hänt flera i boken)

Det jag har svårt att förstå är att man ska försöka vara positiv och tänka ‘det här klarar jag’, ‘kroppen är gjord för att föda’ osv Samtidigt som många av mammorna i boken skriver hur de försökt vara positiva innan och sedan totalt överrumplats av smärtan och hamnat i nån slags dimma där de varit helt borta både fysiskt och psykiskt. Så hur ska man göra? Tänka positivt att man kommer vilja dö av smärtan?Kommentera