Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Bortgjord

2011-05-30 @ 09:16

Jag gör ofta bort mig. (Slänger maten istället för soporna i nedkastet tex) Är sällan jag bryr mig om det, brukar oftast kunna skratta åt det själv, så även igår.

Vårt bagage i nya bilen öppnas automatiskt via nyckeln, därför vågar jag inte öppna det i vårt garaget som har superlågt tak. Var iväg med vovvarna igår och valde att stanna mitt på gården och släppa in dem i lgh först innan jag körde in bilen. Jag hinner släppa ut ena hunden som genast får syn på nåt intressant och börjar skälla. Hinner själv inte se vad det är som han ser bakom min rygg & jag får lite panik att få fast den andra hunden som mkt väl kan få för sig att sticka. I jakten på dem fastnar jag i hund #1 koppel, trampar på hund #2 koppel samtidigt som de går iväg vilket gör att jag tappar balansen och flyger framåt. Får mer panik att jag ska landa på magen och skriker nånting mellan Iiii och Hjääälp samtidigt som jag flaxar med armarna i försök att återfå balansen. Det roliga var att jag snubblade fram ganska många meter (flaxandes och skrikandes) innan jag fick tillbaka balansen. Säkert såg alla grannarna cirkusen när jag stod mitt på gården, men det får jag bjuda på! =)

Önskar att nån filmat så ni fått se, det blir inte alls lika roligt att förklara med ord. Det var dessutom bara en kille som gick förbi som han skällde på, så risken att nån av dem skulle ha stuckit var minimal men det visste ju inte jag som trodde han fått syn på en hare eller något annat riktigt intressant. Stackars killen stirrade ner i backen och bet sig i läppen, säkert hade han god lust att skratta…3 kommentarer på inlägget “Bortgjord”

 • heartan

  Haha, det är bara bra att bjuda på sig själv! Fler borde våga göra det.
  Tur att du inte ramlade iallafall!!

  Sv: Jo, de mäter ju SF-måttet, men tror du jag kommer ihåg några av alla de där testerna? Neeedå. SF-måttet sa hon nog inte ens högt sist. Jaja, så länge hon inte springer runt i vild panik eller sätter pannan i djupa veck och bokar in oss hos doktorn så är det säkert bra iaf. :) Tänker varje gång att vi ska skriva ned mått och testsvar, men — sen pratar man på om annat och glömmer. :/

  Kul med folk från Orsa! Men den riktiga midnattssolen har väl inte börjat än, eller? Men, det räcker nog för att impa på turisterna iallafall. Jag minns att jag höll på att bli knäpp när jag var i Luleå i mitten på maj och fick kräksjuka. Fick sova i ett vardagsrum utan persienner eller nåt och det var ju aldrig mörkt nog att kunna sova – fast, det hade jag nog inte kunnat ändå. :( Nu däremot, saknar jag ljuset uppifrån Dalarna. Här är det ju vintermörker från tio, typ. :(
  Kram – ska till BM nu o se om jag minns några mått idag! :P

  2011-05-30 kl 14:06
 • knytet

  Vilken tur att allt gick bra och att du återfick balansen, blev lite orolig där en stund!!

  2011-05-30 kl 14:31
 • annasdagbok

  Haha ja det hade vart roligt att se! Hoppas att magen klarade sig. Busiga hundar! Jag är också en klant och klantigare blir man känns det som när man får barn och har så mycket annat i huvudet.
  Vilken fin idé att köpa en ring för att sen ge vidare. Jag fick en ring av mamma när jag konfirmera mig som började med henne och sen ska gå vidare till den äldsta. Nu kanske inte min son vill ha en guldring man får kanske hoppas på en tjej :)

  2011-05-31 kl 9:48

Kommentera