Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Dagens besök

2011-04-26 @ 20:10

Allt gick bra hos bm idag! Var rädd att alla mina värden skulle vara i botten eftersom jag varit sjuk förra veckan, men det var inte så dåligt som jag trodde. Blodsockret låg på 5,5 Lite högt enligt mig själv men helt ok enligt henne. Blodvärdet hade sänkts till 130. Har redan järntabletter hemma så fortsätter äta dem. Blodtrycket ligger på 115/65 vilket också var helt ok.

Vi fick höra på bebisens hjärtljud, jättemysigt! H*n blev lite sur när bm tröck på magen och sparkade tillbaka. :) Pulsen låg på 148, alldeles lagom! Livmodern är nu ca 2 cm ovanför naveln. Blir mätning först nästa gång. Vilket är redan om 2 veckor & 2 dagar! Ska bli jätteroligt att få gå dit oftare. Tyvärr blir det ingen vattengympa, det har de slutat med. :( Föräldrarutbildningen blir inte heller förrän i juni eller början på augusti.

Ny vecka imorgon! =)3 kommentarer på inlägget “Dagens besök”

 • sawiik

  Skönt att allt är bra med dig & bebisen. :) Mysigt att få höra hjärtljuden. Kul att du snart ska få gå dit igen och då få börja mäta. :)

  Svar: Tack. Dagen blev bra. Japp! MAX har kvar sin deluxe milkshake. Suveränt god. :) Kram

  2011-04-26 kl 21:44
 • linda

  5,5 är inte högt!!

  Sv: Vi är hemma båda två. Vi får tillfällig föräldrapenning(vård av barn?) och vi båda kan tydligen ha det samtidigt tills hon blir utskriven(verkar som att man kan det om barnet är svårt sjukt eller nåt sånt. Vet inte exakt, får veta mer om det imorrn). De 10 pappa-dagarna sparas varje fall tills vi blir utskrivna.

  Hoppas att de sista kilona går fort de med, har ju som sagt x antal kilon till att gå ner. Skulle vara trevligt om amningen ville hjälpa till med det :)

  Håll tummarna för oss imorrn! Snygga skor förresten och hoppas ni haft en bra påsk. Kram

  2011-04-26 kl 21:52
 • heartan

  Men…nu gick det inte att svara igen och när jag skrev in din adress direkt fick jag upp en sida som sa att det var nåt fel??

  Svar: ja, men just det där som jag blir nojjig över, alla har hört olika, men ingenstans verkar det finnas några bekräftade riktlinjer? Och alla som har redan kommer med åsikter av alla de slag. (Fick fan för mitt alkoholfria vin och kaffet i helgen…bland annat.)

  Oj, vad ofta ni får gå till BM. Vi har fortfarande bara gjort testerna vid inskrivningen och de två ultraljuden. Är dock anmälda på föräldrautbildning i maj. Ska på koll på måndag, äntligen. Hoppas få höra hjärtljuden då, annars finns risk att jag blir lite sur – för det känns ju som att det inte händer ett skit. Tur att det är full fart i magen iallafall, annars hade jag trott att jag drömde alltihop. (Ja, inte mkt till dröm när kroppen ser alltmer ut som Obelix då… Nu sväller dessutom ALLT. Hoppas de kan säga nåt om all vätska jag binder på mig – för helt allvarligt så skvalpar kroppen. Som en vattenballong. Otroligt omysigt!)

  Kul att allt såg bra ut för er! :D Blir spännande att se mina värden – efter påskgodiset, liksom. Jag som inte äter godis annars??!! :/ (Vräkt i mig..typ en näve om dagen!) Kram!
  Ps.Ja, redan v25. Otroligt!!! Vad fort det går.

  2011-04-27 kl 18:29

Kommentera