Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Dumma regler

2011-10-30 @ 14:25

Bredbandsbolaget är bra roliga. Just nu har vi internet och telefoni från dem inbakat i hyran. Hela huset har alltså internet från dem som ingår. Vi har även valt att ta tv från dem vilket vi kopplar in via internet. Nu när vi ska flytta så ingår inte internet från dem längre.

Ringde till dem och sa att vi ska flytta och eftersom internet ‘tillhör’ huset och vi inte kan ta med det så måste vi säga upp tvn. Det finns inget bredbandsuttag (fiber) som nu utan vi måste köra allt via telejacket och kommer därför välja ett annat bolag till både tv och internet.

Gissa vad han säger – Nej, vi måste fortsätta betala för tvn under hela bindningstiden?! Så även fast vi inte har något uttag att koppla in tvn i för att kunna se nånting så måste vi betala! För att vi ska kunna se tv (och få något för våra pengar) så MÅSTE vi välja bredband via telejacket från dem & koppla in tv på så sätt. Deras bredband kostar flera hundra kr mer i månaden än det vi tänkt välja. Bajsbolag! Nu måste vi välja tv och bredband från dem för ca 800 kr/månaden eller betala några hundra för ett tv-paket som vi inte kan se + tv/internet från ett till bolag.

Det här är vår femte flytt och vi har aldrig tidigare haft problem med andra bolag. De har varit jättetrevliga på kundtjänst och sagt upp allt inom en månad om vi haft fel uttag och inte haft användning för deras tjänst. Nu måste vi väl ta BBB tjänst, men tror de på allvar att vi kommer behålla dem efter bindningstiden gått ut eller nångång i framtiden?!En kommentar på inlägget “Dumma regler”

  • heartan

    Samma problem här. Vi har haft dem under tiden men inte använt det utan kört på ComHem – för de ingår i våran hyra. Däremot har vi (nog) internetet via dem, fast jag skulle gärna skita i det med. Brukar köra på de som har trevligaste kundtjänsten, och det har inte BBB. :/

    Hur är det med er annars? Här är det lite kaos, Vincents mage har börjat krångla. Eller så har han redan tand på G. Kinkar, kräks, kliar sig i munnen, dreglar som en rabieshund och diarré. (Hellre kolik än tand… ska ju amma ett bra tag till och vill inte bli hans tuggleksak..) :-O

    Kram!

    2011-11-02 kl 23:39

Kommentera