Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

En heldag ute

2011-08-15 @ 15:26

SAM_0209

19,5 grader i skuggan och sol, inte illa! =) Blev en mini-vandring mot fjällen. Mest så hundarna skulle få rasta av sig. Hoppas det fina vädret håller i sig så vi kan vara ute ännu mer!

Idag orkar jag dock inte vara ute mer, även fast alla små moln blåst bort. Ska lägga mig i soffan och vila en stund med mina killar. De verkar också behöva en liten tupplur innan sambon far iväg på nästa äventyr. Medan han är borta tänkte jag kolla Love Bites, verkar som många tycker den är bra?2 kommentarer på inlägget “En heldag ute”

 • Deer

  Vilken fin bild :)

  Har har det varit mulet och kvavt idag – sådär äckligt klibbigt!

  Kram

  2011-08-15 kl 17:15
 • knytet

  Vilket härligt väder!! Vacker bild. Här regnar det just nu tyvärr…

  Snart så kommer liten ut och visar upp sig för världen. Håll ut sista veckan/orna nu! Men jag förstår att du vill ha ett datum. Duktig är du som orkar med promenader med hundarna. Stackars Juno fick gå långsamt, långsamt med mig för att jag var livrädd för att halka på isen.

  Fort går det. Lea är snart 6 månader. Men det blir bara bättre och bättre och roligare och roligare!!!

  Kram

  2011-08-15 kl 17:19

Kommentera