Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

En vanlig ledig dag

2011-02-28 @ 21:03

Diskmaskinen är igång, tvättmaskinen snurrar, (råkade köra mina nya vita underkläder med de svarta kläderna :S) jag har redan hängt upp en maskin, hundarna är rastade, jag ska bara skriva en handlingslista & åka till affären med min andra hälft så tar vi kväll!

Känns som jag hann med en hel del idag. Var min lediga dag, brukar bli full rulle då. Tur att min mamma också var ledig så vi kunde ta en lång promenad och sedan titta på möbler så det inte bara blev tråkiga saker.

Lilla busen låg som en katt under torkställningen och inspekterade när jag hängde upp tvätten. Fick slänga massa strumpor som han bitit sönder, tur att han är så söt att man lätt förlåter honom. ;)

DSC_0107En kommentar på inlägget “En vanlig ledig dag”

  • sawiik

    Skönt att få massa gjort, jag har också fixat en hel del idag. Imorgon ska jag försöka hinna dammsuga och moppa i köket. Blir alltid skitigast där. Konstigt med en liten Love… ;)

    Sv: Jo, karlarna vill gärna vänta tills det är absolut kris. Jag vill också köpa direkt, haha! Nu funkar bloggarna bra tycker jag. kanske var ett tillfälligt fel?

    2011-02-28 kl 23:05

Kommentera