Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Fix o trix

2011-02-27 @ 01:15

Fixar och trixar med designen så mkt jag hinner. Verkade inte som min nya, fina header fungerade men nu hoppas jag ha åtgärdat problemet? Profilbilden får jag inte till, är bara hälften som syns. Får ta hjälp av experter…

Ska göra ett inlägg om oss imorgon, passa gärna på att ställa frågor om ni har några! =)2 kommentarer på inlägget “Fix o trix”

 • sawiik

  Nämen hej!!!! Vad skoj att äntligen få ett ansikte. :D Även om jag inte sett dig innan så känns det som om jag gör det. Lite knasigt sagt, jag vet. ;)

  Du är som jag föreställt mig kanske låter bättre, haha. Söt och glad tjej! :)

  2011-02-27 kl 1:34
 • linda

  Headern ser jag inte, men profilbilden är väl bra? Ser inget konstigt med den varje fall. Kul att få ett ansikte på dig!

  Sv: Du har ju ett tag kvar ändå, så du kan känna dig lugnt. Snart kommer du få ett riktigt shoppaloss ryck :)

  Jag börjar bli riktigt less nu. Vill att bebis kommer ut snart. 10 veckor kvar, men för mig får den gärna komma ut om typ 4-5. Magen är gigantisk (säkert sf mått som om jag hade 1 vecka kvar). Blir intressant o se vad barnmorskan säger. Hoppas på ett tillväxtultraljud, men att det visar sig att bebis inte är en riktigt tjockis.

  2011-02-27 kl 8:51

Kommentera