Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Flowin

2011-08-14 @ 21:35

Längtar verkligen efter ett rejält träningspass. Just nu blir jag helt slut från att gå upp för trapporna, men jag vill bli normal igen och orka mer än 30 sekunder.

DSC_0054 Min ursprungliga form

Förstår att man som nybliven mamma inte har speciellt mycket tid (eller ork?) att springa till gymmet varje dag därför sitter jag och letar efter saker man kan göra hemma. Det finns rätt många olika tränings-dvd:er och redskap. Tips?

Alla har säkert sett ‘el-plattan’ på tv som man fäster på magen så bränner den bort allt fett med små impluser. Medan du vilar! Nu har det kommit en ny grej: Flowin. En svensk uppfinning. Man har en friktionsplatta och sedan glider man mha små pads till fötter/knän/händer. Själva grundidén tycker jag är bra, men funkar det eller står man bara där och skuttar runt?

YouTube Preview Image

Efter lite googlande verkar det som att endel gym kör pass med dem, så nu vänder jag mig mot er mina smarta läsare.

flowin Har ni provat och är den bra?3 kommentarer på inlägget “Flowin”

 • heartan

  Det verkar ju vara en vidareutveckling av nåt som fanns när jag gick högstadiet/gymnasiet, men då hade man speciella tossor på fötterna och gled runt på fötterna. Testade på skolgympan o det var kul o effektivt. Tror det funkar så där med, men det kräver nog rätt stark bål/rygg. Tror mest det är att bygga upp muskelstyrka, inte så mkt förbränning. Men som komplement till crosstrainer/motionscykel tex. Tar ju ingen plats iaf. :-)
  Testa Zumba annars, askul och bebisen kan ligga o lyssna på musiken!

  Kram

  2011-08-15 kl 1:17
 • heartan

  ….sen å andra sidan, på med raggsockor och Lovikkavantar och kör direkt på parketten så slipper du lägga pengarna på ovanligt dyr plast. ;-) Vi hade ju sockor när vi testade i skolan o vi gled som smörklickar i stekpannan.

  2011-08-15 kl 1:58
 • sesam

  Fast en nybliven mamma behöver faktiskt lite egentid på t ex gymmet ibland för att vara en bra mamma! Variation förnöjer ju som det heter. :)

  Kram kram

  2011-08-15 kl 13:06

Kommentera