Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Gratulerar

2011-08-17 @ 19:17

Kronprinsessan och hennes prins ska ha barn, hurra för dem! Förhoppningsvis hinner våran ploppa ut före deras. ;) Mamma drömde att han föddes på Lovisa-dagen (25:e) så vi får se om hon har rätt. Skulle passa oss väldigt bra för då är sambon ledig så jag slipper oroa mig att behöva åka in utan honom. :D Glöm inte att komma med era gissningar om ni inte redan gjort det.

Som ni kanske minns var vi och kollade på en jättefin lägenhet för ett tag sedan. Vi bestämde oss för att vänta eftersom det känns struligt att flytta med en nyfödd MEN nu har de sänkt priset. Den kostar inte mycket mer än vad vi skulle få för våran. SÅ SVÅRT! Vill inte nån av er bo där några månader tills vi fått ordning på allt och känner oss redo för flytt? :)

Nu ska jag lägga mig i soffan en stund! Har varit ute en timme med hundarna och det var visst inte så poppis för nu verkar det som att vår lilla bebis försöker hitta en alternativ väg ut. Har försökt förklara att han ska neråt och inte rakt ut, men han vill inte lyssna på sin mamma…3 kommentarer på inlägget “Gratulerar”

 • Deer

  Hahaha känner igen det där – känns som en arm skall komma ut rakt ur sidan, typ!

  Funkar videon nu? Fick ta bort och ladda upp den igen…

  Kram

  2011-08-17 kl 19:24
 • Deer

  Haha, ja :) Man börjar bli en riktig hemmafru! :)

  Kram

  2011-08-18 kl 13:58
 • Jannice

  sv: Tack så jättemycket! Nu är det inte långt kvar för dig :)

  2011-08-18 kl 14:23

Kommentera