Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Har ingen lust alls

2011-10-22 @ 23:19

Blev inte mycket sömn förra natten. Det är väl bara räkna med att det kommer struliga nätter då & då i många år framöver! Förhoppningsvis sprider de ut sig. Enstaka nätter här och var är lättare att hantera än flera sömnlösa dagar i rad.

Är många som slutat blogga. Känns tråkigt att det blir färre att följa men jag förstår dem. Bloggsuget minskar och minskar även för mig och datorn i allmänhet har hamnat långt ner på prio listan. Över 100 läsare har försvunnit så jag antar att ni också märker det.

Jag skriver när jag skriver så får vi se om suget och orken kommer tillbaka i framtiden…Kommentera