Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Hur många par skor får man ha?

2011-09-13 @ 22:05

Varför har Merrell alltid skor som jag gillar? De här är väldigt lika ett par kängor jag redan har, men man kan väl aldrig få för många par skor?!

merrell2 kommentarer på inlägget “Hur många par skor får man ha?”

 • cherry

  Genomsnittstjejen har tydligen 25 par skor… Så allt upp till 25 är ju helt OK i alla fall ;)

  2011-09-13 kl 23:18
 • heartan

  Cherry: TACK… då säger vi att jag har 25 par, för ingen lär orka räkna..

  Fast ärligt, jag tror jag har för många. Jag har en rad utmed väggen i förrådet/walk in closeten, jag har en driva upp till hänghäcks-höjd i hallgarderoben som jag inte vet var jag ska göra av. Några är packade i kassar och jag tror det är långt över 25 par. Men jag kan inte slänga dem. Och vad gör jag när jag inte ammar – jo, plöjer katalogerna genom efter nya snygga höstdojjor, stövlar mm. Skor är rena rama drömmen! :D
  De där såg superhärliga ut!! Sköna, varma o mysiga!

  Surfa in o kolla skor på Victorias secret; http://www.victoriassecret.com/shoes Det är så orättvist att det blir snordyrt att beställa hem. (Har köpt en stickad klänning därifrån, med alla avgifter i Sverige blev det nåt av det dyraste jag köpt men den är några år gammal och känns fortfarande underbar, så helt klart värd det!)

  2011-09-15 kl 13:25

Kommentera