Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Lite väl avslappnad

2011-08-12 @ 13:50

Som jag nämnt tidigare laddade jag hem avslappningsfilerna som man fick med boken för någon dag sedan. Har försökt att lyssna på dem men jag somnar varje gång! :P I början är det ‘vanlig avslappning’. Man ska slappna av i munnen, händerna, ligga/sitta bekvämt, andas osv Sedan går de över till att prata om förlossningen hur man ska göra & tänka och då somnar jag. Det stod att det är helt ok att somna för då har man lyckats slappna av, man tar in vad de säger ändå. Men jag hade gärna velat höra mer vad de säger om förlossningen. Tror jag ska fuska och spola fram nästa gång. Somnar jag då är det ju helt galet!

DSC_0257

Hör av er om ni vill ha länken till filerna. De var öppna, inga koder, så alla borde ju få lyssna?Kommentera