Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Lördag

2011-06-11 @ 17:45

Måste visa vilken god frukost jag åt!

DSC_0078

Satte bananer och jordgubbar i filen, drack blåbärssoppa och åt en macka. Jordgubbarna var godast! ;) Svenska såklart. Allt avnjöts ute i värmen på balkongen.

Som ni säkert läst i tidningarna har norrbotten varmast just nu. Det känns kan jag lova! Tornedalen har varmare än både Aten och Madrid. Har varit ute hela dagen, smort med solskyddsfaktor & hällt i mig vatten. Hann bada en liten sväng faktiskt. Är det nästan 30 grader i skuggan (i vår torra luft dessutom) så doppar man sig gärna fast vattnet bara är 10 grader. Jag har inte lätt för att bli brun så blev ganska överraskad när jag kom hem och såg att jag hade fått färg efter bara en dag. Tacka bebisen kanske? :)

DSC_0080 Vet att det syns dåligt, men är så jäkla svårt att fota sig själv med en stor tung systemkamera. Hunden åt ju upp den vanliga digitalkameran som ni kanske minns.

Imorgon har de lovat regn och 9 grader, roligt?! Lika bra att passa på och njuta medan man kan…En kommentar på inlägget “Lördag”

  • heartan

    Inte mer än rättvist att ni äntligen fått värme – med råge. Hoppas de spått lite fel inför morgondagen. Nio verkar lite väl snålt efter idag. Här är det fjorton och mulet – och åska. Skulle ut och käka ikväll men nu har jag tappat sugen, hur kul är det att hamna på uteservering ifall det är oväder? Entrecote-soppa är inget jag vill betala 300:- för, eller jaga salladen över torgen… eller för den delen sitta på helspänn för att jag är rädd att blixten ska slå ned.

    Jodå, brännan syns! Ja, det måste vara bebisens förtjänst att man blir så härligt brun direkt. Till och BUS-brännan blir ju bättre tycker jag. (fick ju köra på benen som började se ut som Dubbel-Nougat eftersom jag inte kan sola baksidan på balkongen).

    Önskar er en trevlig kväll i solen! Kram! :D

    2011-06-11 kl 17:50

Kommentera