Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Magen, vecka 34

2011-07-14 @ 22:19

SAM_0033

Vi fortsätter att bli större! Magen är lite ivägen om jag ska diska eller göra nånting men vi kan fortfarande röra på oss ganska bra! Skrutten har det nog trångt där inne men det är ganska skönt för mamma att magen är liite mindre än ‘normalt’. ;)En kommentar på inlägget “Magen, vecka 34”

 • linda

  Jepp, vi har fixat en lägenhet (kontrakt inte skrivet ännu, men vi har tackat ja till den). En nybyggd (2010), nästan som ett gated community haha, mitt i centrala stan med 150 m till gallerian. Har en vårdcentral längst ner i huset :P

  Är en blandning mellan hyresrätt och bostadsrätt. Betalar en insats och har en lite lägre hyra. 3 månaders uppsägningstid och så får man tillbaka insatsen när man flyttar.

  Finns allmänna utrymmen, övernattningslägenhet (om man får besök), gym, vinkällare, bastu mm i huset.

  Det är en 3:a på typ 75 kvm, så den är rätt liten (om man jmf med den vi har nu på 90 kvm). Tyvärr så syns det att det är en 80 tant som bott i den, hon har valt beiga tapeter i hela lägenheten +beiga skåpluckor i köket. Annars är den jättefin. Har en stooor inglasad balkong och kan säga att jag är rätt nöjd med att lägenheten ligger högst upp i huset :)

  Hoppas allt är bra med er annars. kram

  2011-07-14 kl 23:22

Kommentera