Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Mat och mera mat

2011-08-03 @ 19:40

Jag lagar mat & bakar medan sambon bakar bröd = fullt upp! Ska göra en rätt & två kakor imorgon, sen ger vi nog oss. Tror inte vi behöver överfylla frysen! Kom på att jag lagt gullök i all mat, det kanske inte var så smart? Men, men gjort är gjort. Det återstår att se om det funkar att äta eller inte…

När jag var på Konsum för att köpa ingredienser passade jag på att byta ut mina vinstlotter mot nya – och jag vann igen! Inte så mycket men en vinst är alltid en vinst! Kanske borde satsa på Lotto ändå! ;)

SAM_01622 kommentarer på inlägget “Mat och mera mat”

 • Deer

  Oooh, satsa en peng på lotto!

  Nä, jag har inte börjat med téet ännu, och nu vet jag faktiskt om jag ska börja överhuvudtaget – det verkar ju gå bra ändå…

  Kram

  2011-08-03 kl 20:20
 • heartan

  Grattis till nya sängen – hoppas att ni kommer sova gott i den. Men nu är ni ju vana att ligga packade på varann så det kanske känns ensamt? :D

  Ja, jag fattar inte varför hon måste mosa ner fingrarna mitt i magen/bebisen… De innan har försiktigt känt runt hur bebis legat och nöjt sig med det, tryckt lite hårdare runt huvudet bara för att känna om den varit fixerad eller inte, men det här är ju som om hon försöker slita ut den. (Helluu…man skär ju upp ett HÅL först om man gör kejsarsnitt….vet hon inte det? Så känns det!) Och nu efteråt blev det hem till sängen och vila flera timmar – för bebis gillar inte heller behandlingen så det blev full fart på förvärkarna igen. Hann ju iaf mysa på stan lite, den där juicen var HIMMELSK, och islatten. WOW! Älskar islatte och brukar inte vilja ha nåt i, men nu tog jag vanilj och det var som att dricka kärlek! (haha, lät jag som Ernst nu?)

  Nu ska vi på middag hos svärmor, hennes man har släkt från Norrland som passerar förbi på sin sista resa genom Sverige – de är typ 90 år.

  Min kompis mamma jobbade i Bodö innan och nu har hon bytt jobb till nåt ännu längre norrut, minns inte var. Vet bara att hon trivs, och ..jag förstår henne. Det ser väldigt vackert ut. Vill gärna åka Hurtigruten om det inte vore svindyrt. :D

  Kram!

  2011-08-04 kl 14:35

Kommentera