Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Mer kläder

2011-05-31 @ 09:43

Har ju glömt att visa resten av kläderna vi köpt i Luleå!

DSC_0080

Hittade en stickad liten cardigan på rea. Tror den gick på ca 50:- Sedan köpte jag till ett par vanliga, gråa byxor bara för att. Jag tyckte tröjan var jättesöt medan sambon tyckte den såg för ‘norsk’ ut! :P

 DSC_0083

Denna tyckte pappa att killen absolut skulle ha. En liten dinosaurieoverall i fleecce. Har små taggar längst huvan och en liten svans, ser konstig ut på bilden men var faktiskt söt i verkligheten.En kommentar på inlägget “Mer kläder”

 • heartan

  Dinooverallen var supersöt ju! :)

  Sv: Du, jag har nog varit helt väck typ en månad eller nåt, för jag ligger ju långt efter… :P Tänkte att ”midnattsolen börjar ju några veckor innan midsommar…” och vad är det nu om inte några veckor till midsommar… jaja. Skyller på hormonerna igen – undrar vad jag ska skylla på sen bara. :D Haha, jag använder mörkläggninsgardin här i Linköping för att kunna sova, så om jag bodde i norr skulle jag bygga ett sovrum i källaren (hade jag hos mina päron, förövrigt…mörkt svalt och underbart).

  Jo, Deer skrev om sköldkörteln till mig, ska ha det i åtanke ifall det inte blir bättre. Läste ju det när jag kom hem, så har jag inte blivit piggare nästa gång får de kolla. Fast inatt har jag SOVIT! :D
  Nu blir det balkongen, är just nu 28°c i skuggan och blå himmel.
  kram! :D

  2011-05-31 kl 12:43

Kommentera