Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Mösspåtagning

2011-05-27 @ 18:19

Här är det mösspåtagning. Vilket märks både hemma och på stan. Skrikande människor överallt. Oftast glada dock. :) Den 25e maj 2007 hade vi mösspåtagning. En dag som började bra med sol och värme och sen bara blev sämre. Vi hade jätteroligt första timmarna iaf!

DSC00111 Jag och älskling på balkongen i vår dåvarande lägenhet

Bläddrade snabbt igenom våra gamla album och kom på att jag saknar mitt ljusa hår. Nu har jag testat vara brunett & trivdes jättebra, men det är dags att gå tillbaka till min vanliga färg. Ska boka in en tid till frissan så jag får bli ljus(are) till sommaren.

Långt hår hade jag också. Kanske borde spara ut det igen…

jaagEn kommentar på inlägget “Mösspåtagning”

  • sawiik

    Fin du är i ljust hår men du passar i brunt med. Jag ska testa att ha det lite mörkare till höst, bara lite slingor men annars så trivs jag bäst i ljust också. :)

    Fin bil ni skaffat. Att bara trycka på en knapp för handbromsen låter smidigt men som om att det tar ett tag innan man vant sig. Inga såna finesser på vår bil. ;)

    Kram

    2011-05-28 kl 1:02

Kommentera