Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Nu är det nästan färdigt

2011-07-16 @ 23:55

DSC_0257

Det blev en hel del bebiskläder att tvätta! Förutom det som hänger här och torkar har jag även kört alla overaller/stickade plagg, filtar, påslakan, kudden & täcket, våra kläder, våra påslakan osv Nästan 8 h har jag hållit på innan allt var tvättat, torkat och inne i skåpen igen. Tvättade i våra gemensamma maskiner nere i källaren så har fått en hel del motion! Är lite rädd för bakterier så jag var tvungen att vara elak mot naturen och köra en tom maskin på 95 grader först. Har en pappa som jobbar med vitvaror och tro mig, de är inte alltid så fräscha där inne. :S Bakterierna från tvätten innan kan ofta ligga kvar i maskinen om man bara kört på 40 eller 60 grader. Vilket nästan alla gör. Kul att ha nåns svettkallingar som förpestar mina bebiskläder – nej tack!

Har storrensat här hemma medan kläderna snurrade på. Kliade i fingrarna när jag såg hur mycket som blivit liggande. Nu är toan rensad och skötbädden på plats, jag har flyttat om byråer och skåp, sorterat hit och dit, flyttat gungstolen som min farfar gjort åt mig till sovrummet så vi kan amma/natta där inne, rensat igenom skafferiet & kylen – blä, gått igenom alla våra tidningar, slängde minst hälften, kokat alla nappar och flaskor och tillsist packat våran bb-väska.

Blev t.o.m. två st väskor! Får se vad bm säger när vi kommer in! :P En väska (ganska liten faktiskt) med våra saker, kläder & hygienartiklar, sen har jag packat bebissakerna i skötväskan. Eftersom vi har över en timmes körning hem från bb kan det vara skönt att ha några blöjor och servetter med sig. Kan skriva imorgon vad vi tagit med oss ifall ni är fler där ute som är på g med väskan!

Nu måste jag sova! NattiEn kommentar på inlägget “Nu är det nästan färdigt”

  • heartan

    http://minbebis.com/blogg/heartan/2011/07/18/antligen-har-jag-hittat-den/ Här är vad jag packat, hittills. Antar att jag kommer packa om ett antal gånger innan vi verkligen åker iväg. :P

    Har faktiskt också packat skötväskan, men sen när jag kom på att det tar mindre än fem minuter hem med bil insåg jag att det nog verkade liiiite overkill.. haha. :D Annat för er!

    Fina lakan du hittat! Synd att Jysk ligger så långt från oss att jag inte längre tar mig dit själv. Även om jag tar buss är det långt att gå. Uselt shoppingområde som inte har en buss som går runt hela, för det är verkligen ENORMT! Kram!

    2011-07-18 kl 13:18

Kommentera