Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Ny säng!

2011-07-30 @ 14:08

Hildingcortina

Nu har vi äntligen beställt en ny säng! Det blev en 180 cm från Hilding. På måndag ska den skickas från Stockholm så vi hoppas få den under nästa vecka. :) Ska bli underbart med en ny, större och högre säng! Är trångt & varmt i våran nuvarande. Den är ovanligt låg dessutom, typ 40 cm ovanför golvet. Inte lätt när man ska ta sig upp och natt-kissa.

Sambon och pappa fixar och trixar i köket. Just nu läggs det nytt golv. När de är klara blir det dags för mig att måla sen ska fönster, lister & annat tråkigt städas igenom en gång till i hela lägenheten. Vad då gravid-städmani?!

Igår storhandlade vi en massa mat. Blev strax över 1000 kr men då har jag varor till 20-30 matbackar som jag ska fylla frysen med. Köpte även hem lite bakgrejer så vi kan göra några långpannor med fikabröd. Vi har aldrig ‘nåt gott’ hemma. Fikar inget själva, men det kan vara kul att ha något att bjuda på när det kommer folk.

Så nu ihelg ska det städas, under veckan ska det bakas sen är vi definitivt så redo som man nu kan bli för en liten! :)Kommentera