Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Ofrivilligt barnlösas dag

2011-05-28 @ 17:28

bild

Stina och MinBebis har uppmärksammat en ny dag. Dagen innan mors dag tillägnas de som får kämpa för en liten skatt. Läs artikeln HÄR

Det är inte alla förunnat att bestämma sig för att skaffa barn och månaden efter få ett plus. Det är nog många som kämpar där ute i månader och år innan det lyckas. Endel lyckas aldrig… En extra kram till alla er som kämpar och försöker med det som många andra tar som en självklarhet!3 kommentarer på inlägget “Ofrivilligt barnlösas dag”

 • annasdagbok

  Det är bra att dom också får en dag! Jag har en vän som har problem fast även när man har det i sin närhet glömmer man lätt bort att alla inte har lätt att få barn.
  100 sorters godis, det kan vara farligt! Vi besökte en godisbutik som Marcus alltid handlade lördags godis i som liten men oj vad besvikna vi vart, hårda och torra. Men då åt man inte så mycket :)
  Vad man ser att ni har förändrats sedan eran mösspåtagning. Du har ett utseende som passar både i brunt och blont, det kan vara roligt att kunna variera sig. Roligt att vara blond till sommaren.

  Vi är inte eller har inte vart bortresta. Denver har bott två nätter hos mina föräldrar och även min syster och hennes dotter var uppe från Örebro för att hjälpa min mamma. Jag har inte vågat skriva anledningen på bloggen pga att man kan få fel bild av mig och att alla har så många åsikter. Inget jag håller hemligt för dom som känner mig eller jag har kontakt med. Men jag har gjort en bröstförstoring. Efter ammningen såg jag ut som en kille. Hade verkligen dålig självförtroende. Magen kan man träna bort men brösten hur ska man få dom tillbaka. Ja då vet du det :)

  2011-05-28 kl 19:28
 • Sesam

  Ja man borde stanna upp oftare o tänka efter vilken oerhörd tur man haft som får vara med om detta mirakel!

  Vår kamera är en nikon d3100. Hur bra som helst! Vi ville investera i en bra till sesams ankomst o det är vi så glada för!

  2011-05-28 kl 21:00
 • sawiik

  En mycket bra dag! När det finns dagar för pappor och mammor så borde det ju finnas en för de som väldigt gärna vill men inte kan.

  Jag är oerhört glad för att vi fått en liten stjärna – det är helt underbart att få bära på sitt barn och sen föda det. :)

  2011-05-29 kl 12:21

Kommentera