Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Pappas kille

2011-08-28 @ 19:08

DSC_0383

Idag älskar vi pappa lite extra mycket :)



3 kommentarer på inlägget “Pappas kille”

 • sawiik

  Å, så söt han är William! Och H&M bodysarna är ju så fina. Love hade 2 såna med. :)

  Sv: Ja, frukosten var inte dum men jag orkade inte äta så mycket. Har mått så dåligt (pga alla funderingar osv) så min matlust har varit minimal. Och det märks nu när jag försöker äta att det inte ryms så mycket i magen längre. :( Gått ner 1,5 kg på 3 veckor. Kul men kanske inte på detta sättet liksom. Oj, nu blev det långt! ;)

  Kikade efter skorna idag men såg dem inte på Intersport. Ska kolla i en annan butik imorgon. Men är fundersam på om jag kommer springa så mycket nu i höst. Ska börja simma tisdag & torsdag varje vecka nu. Ska banne mig stå där vid öppning kl.6.30! :D

  Kram & hoppas er helg varit bra!

  2011-08-28 kl 22:22
 • heartan

  Oh vilken sötnos! Också ett litet troll ser jag, Vincent har 3 cm hår på sina ställen. Värsta punkaren. :D

  Grattis igen till er och ha det så bra hos mormor o morfar/ farmor o farfar (redan glömt vad det stod… tröttheten..hehe)

  Wow, vad fort din mage återhämtat sig. Hoppas min börjar pysa också nu när alla andra grejer börjat ordna upp sig. Svårt bli av med vätskan när man inte kunnat kissa. :/
  Stora kramar till er och fina William! :D

  2011-08-30 kl 19:38
 • Elin

  NOG DEN SÖTASTE JAG SETT..!

  2012-01-11 kl 22:35

Kommentera