Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Picknick

2011-07-29 @ 18:35

Vilken dag vi har haft! Vädret var på sitt bästa humör redan på morgonen och det höll i sig hela dagen. Det blåste inte ens, MYCKET ovanligt hos oss. Började dagen med att besöka en vän. Har inte setts på ett tag så det fanns mkt catching up to do. Sedan plockade jag upp min andra hälft för att käka lunch på hembygdsgården, titta på folk som badade och båtar som brände förbi.

IMG_1433 Det blev våfflor som avslutades med en liiiten glassbåt =)

På bilden är klockan strax efter 15, och som ni ser var inte solen på väg ner än. Vi bestämde oss för att packa ihop middagen och äta även den ute. Tog med hundarna till slalombacken där vi hade fin utsikt och ännu mer sol.

IMG_1453 Ännu en fantastisk dag! Hoppas det är lika varmt imorgon så dagarna går fort. De hade ju lovat regn hela veckan, men vi har inte ens sett ett moln så de verkar ha fel som vanligt…En kommentar på inlägget “Picknick”

  • sawiik

    Vi ska se på RIO. Tror den kommer vara jätte rolig. :) Ett annat tips är Descent, kommer kanske se den imorgon. Just nu sitter vi och äter, Love tycker om broccolin från kycklingnudlarna. :)

    Ha en trevlig kväll! Kram

    2011-07-29 kl 21:08

Kommentera