Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Salomon Caliber

2011-04-25 @ 15:27

DSC_0009

Shoppingen fortsätter! Sambon hade ingen lust att sitta hemma idag så vi for förbi Team Sportia, alla andra hade stängt. Hittade ett par fina GoreTex skor som satt otroligt bra. Dessa ska jag slita på under vårens och sommarens promenader! De är uppbygda på insidan vilket är bra för mig som gärna vinklar in knäna. Har likadant på mina joggingskor men de använder jag bara när jag går på asfalt. Dessa är till för skogspromenaderna! Hittade även ett par svarta mjukis/dansbyxor som jag lär använda tills de går sönder. De är i tunt, mjukt tyg som funkar bra vid varmare väder. Tillsist åkte vi förbi Coop och fyllde på förråden. Nu har vi god mat till hela veckan!

Har såklart varit ute och invigt mina nya skor med ena hunden medan sambon cyklade med den andre! Är faktiskt varmt fast det är småmulet. Kanske sommaren är på väg hit också? :) Har även ordnat med en massa papper till bl.a. fk, nu är det bara räkningarna kvar sen får det vara slut på saker att göra. Ikväll ska vi på kalas och bara lata oss! =)En kommentar på inlägget “Salomon Caliber”

  • sawiik

    Vad fina skor! Jag behöver också ta en shopping tur i sportaffären. Om jag ska satsa på att springa vill jag ha lite nytt. :)

    2011-04-26 kl 21:45

Kommentera