Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Sant eler falskt?

2011-03-28 @ 20:04

NamnlösKlicka på bilden för att läsa artikeln

Tror ni på övernaturliga saker??? =)2 kommentarer på inlägget “Sant eler falskt?”

 • linda

  Sv: Hehe tänkte renovera hela lägenheten :) Alla sovrum har vi gjort klara, badrummet är renoverat redan (men ska renoveras igen, eftersom det bara fixades p.g.a en vattenskada.. ska höja standarden, men det blir det bostadsrättsföreningen som fixar). Sen nu är även hallen fixad(där saknas det lister) +dörrar till 2 sovrum (har inte kunnat sätta dit dem förrän vi lagt golvet, men nu är det ju gjort). Sen så ska vi kasnke göra nåt åt gästtoan, men det beror på. Blir nog bara att måla lite och sen stoppa in tvättmaskin och torktumlare. Köket och vardagsrummet är så stora projekt att de får vänta. Vi har en 4:a på 90 kvm.

  Nu känns det riktigt tungt. Svårt att sova, går knappt att ligga o sova på sidan för bebis trycker ut rumpa och fötter så att man får ömma knölar på magen. Sover middag ett par timmar varje dag för att orka, trots att jag är sjukskriven och inte gör nåt vettigt :P

  Kolla vad det är för brio modell. Brio happy är jättemjuk i fjädringen (nästan för mjuk). Vi har dock en begagnad happy (från -09) som dock är ganska stel i fjädringen.. Men de nya jag känt på i affärerna har varit jättemjuka.

  2011-03-28 kl 20:20
 • annasdagbok

  jag har nu frågat mamman i mammagruppen, hon har en crecent hmm vad sa hon nu orginal eller liknande tror jag att den hette:) men den hade fjädring och det såg precis ut som på alla andras vagnar. Det är ju konstigt om en vagn inte skulle ha det fjädring när dom satte fjädring på vagnar även under 80 talet:)
  Det är jätte roligt att det kommer kusiner under nästan samma år, och roligt också att det vart en kille, trodde att det bara skulle komma tjejer. För två år sedan kom två pojkar och en tjej tänkte att det kanske var tjejernas tur nu:) Men lite tråkigt att Denver inte får så mycket uppmärksamhet. Tyvärr är det lite så att från Marcus sida att det favoriseras eller mer kanske för att jag inte är deras dotter, lättare att ty sig till sitt egna barns barn kanske :)
  Oj oj långt vart det!
  ha det bra!

  2011-03-29 kl 7:37

Kommentera