Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Shopping

2011-08-25 @ 20:11

Idag har jag faktiskt varit på stan en sväng. William fick stanna hemma och mysa med pappa medan jag fyllde på med underkläder och ett par skor! Intersport hade halva priset på Reebok Easytone. Var tvungen att slå till.

DSC_0354

Tog en jättelång promenad med familjen men var inte riktigt nöjd med dem. Fick bara väldigt ont i fötterna. Känns ingen annanstans. Får prova imorgon igen. Kanske fick ont för att de var nya?

Fick en hel del att läsa från BVC som jag ska ta tag i nu medan killarna kollar fotboll. Har faktiskt jättedålig koll på när & vad de vaccineras mot… DSC_03524 kommentarer på inlägget “Shopping”

 • majblomman

  Jag har också easytone. Fick jätteont i fötterna och vaderna i början. Det blev bättre efter några promenader. Nu kan jag tyvärr inte använda dem, för svullna fötter samt att foglossningen inte gillade skorna.

  2011-08-25 kl 22:51
 • sawiik

  Undrar om de har halva priset på vårt Intersport också på Reebok Easytone? Det får jag nog kolla upp! :)

  Svar: Ja, det var skoj med så mycket shopping men nu får det vara lugnt ett tag. ;) Eller åtminstone ett par dagar, haha. Jag kan inte låta bli, haha.

  Inte Janne heller, tror han köpte rosorna bara för att jag tjatat om det i 9 år och nu tror han dem ska lösa problemen vi har. Lite för sent kanske…

  Onej, jag tog inte alls det på så sätt att du tycker Love var stor. Bryr mig inte alls om folk tycker han är stor, liten osv. Men späd är han inte. ;) Får nog åtgärda det skrivfelet då för så mycket väger Love inte, haha!

  Ja, precis. Man får ju fråga då vilket som är vilkens kunds varor. Och att stå så nära att man känner andredräkten i nacken är inte fräscht! Usch, alltså.

  Kram

  2011-08-25 kl 23:39
 • Jessica

  Hej!
  Jättekul att läsa din blogg då jag fick en dotter lite innan du fick din son. Min lilla tjej kom 15 augusti så kul att ha någon att jämföra och se lite tips och idéer ifrån :)
  Tänkte i alla fall på dina nya skor Easytone.. Ifjol tänkte jag också köpa ett par såna men fick höra av en fotexpert att de inte var bra för fötterna då de blev felbelastade. Tror det var framför allt fotlederna och kanske knäna som skulle ta värst stryk av dem. Vill absolut inte vara negativ men kanske därför du kände av att det gjorde ont. För mig blev det istället ett par MBT skor (inte världens snyggaste men bra träning).

  Hoppas att ni har det toppen med er lilla nya livet :) Det är ju det underbaraste som finns att få en liten:):)

  / Jessica

  2011-09-01 kl 21:30
 • En liten

  Hej Jessica! Hittade ingen bloggadress så svarar här! Vad roligt att du har en jämngammal tjej, skriv gärna om du bloggar nånstans. Alltid roligt att läsa. Ja, easytone ger absolut inget stöd men tror det är meningen för då måste man använda fotleder och muskler på ett annat sätt. Att gå för långt eller ofta tror jag däremot inte är bra. Inte heller om man har problem med tex knän så man belastar för mkt fel. Hoppas det går bra för er också!

  2011-09-06 kl 20:53

Kommentera