Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Vårväder

2011-04-24 @ 09:05

Här i stan finns det såklart grus på vägarna precis som i resten av Sverige. Nu när snön börjat smälta ligger det fina högar vid vägkanterna. Som att det inte skulle räcka med allt grus, vanligt damm, lera och hundbajs som ligger där har vi även fint, svart ‘damm’ överallt från gruvan. Man märker av det under vintern också då det blir t.ex. svart runt ventiler, men på våren märks det extra mkt.

Så här fin liten hög drog en av hundarna in efter promenaden.

DSC_0013

Det är alltså damm från tassarna på bara en av hundarna efter ett varv runt huset. Vill inte ens visa hur det ser ut efter båda hundarna efter en långrunda, då är det svart överallt…

Men snart är snön borta och de börjar sopa gatorna!

DSC_0006En kommentar på inlägget “Vårväder”

 • annasdagbok

  Oj jobbigt att behöva städa efter varje promenad. Så roligt är det ju inte direkt :)
  Vilken söt mage du har fått nu. Jag var också liten från början så folk frågade min kollega om jag var gravid för dom vågade inte fråga mig haha. Det skulle vara sårande om det det inte stämde, man har ju hört dom som har fått den frågan.
  Vi tog inte reda på könet, hade velat men Marcus ville inte. Jag var bomb säker på att det var en kille så jag ville väl bara kolla om jag hade rätt :)
  Det är samma här inget får komma ivägen av en match inte ens sitt eget bröllop :)Fast tror att det inte hade spelat någon roll vem dom hade spelat mot :)
  Hoppas påsken varit bra. kram

  2011-04-24 kl 10:09

Kommentera