Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

W:s nya favoritlåt

2011-09-29 @ 22:32

Skrutten har varit vaken från 18-22, rekordlänge! Han ville också titta på mammas nya telefon så vi har poppat Spotify och dansat i köket medan pappa tittade en viktig hockeymatch. Den här låten blev vår nya favorit!

YouTube Preview Image

Jaha nu vaknade han bara för att jag spelade den. :P Han som somnade så gott efter all dans, ett bad, lek med fiskarna och mat i gungfotöljen. Det är visst en riktig hitlåt enligt honom…En kommentar på inlägget “W:s nya favoritlåt”

  • heartan

    Oj..hade inte sett din kommentar om strumprna. De är som vanliga strumpor. Funkar ju att ha inne iallafall. Kan rekommendera dem de har på H&M, om du inte sett, 2-pack, vita med blå text ”I´m a little boy”. Fick dem av en kompis och de är underbara – Vincent verkar älska dem också för annars skriker han när strumporna ska på men de där hjälper han nästan till att stoppa fossarna i. :D

    Vi har även en T-shirt och byxa från Lundmyr i stl 80 som jag längtar efter att använda, med ”Pytteliten” i rumpan på byxan. Fast – 80..då är de jättestora ju! :D

    2011-09-30 kl 11:23

Kommentera