Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Blodtryck, Ctg och prover.

Lite uppdatering från sjukhussängen! Blev inlagd igår pga mitt höga blodtryck, äggvita i urinet och mitt mående. Prover, Ctg och blodtryck togs hela kvällen och mitt undertryck var nere under 90 vid 21 tiden. Man misstänker havandeskapsförgiftning dock ser mina blodprover rätt så bra ut visade något svagt på levern.
Efter en dålig natt med en obekväm sjukhussäng och en massa bebisskrik runt om (vi är inlagda på BB) som inte är så roligt med min huvudvärk så har dem nu varit inne på sin morgon runda och tagit om samma prover igen, mitt undertryck var åter igen uppe på över 90. Kommer väl in en läkare under förmiddagen och ger besked hur vi ska gå vidare. Hade ju helst velat att dem sätter igång det hela så jag får må bättre sen, men även att åka hem och vila i min underbara säng hade varit toppen!

Pontus stack precis till sitt jobb och jag tänkte vila en stund innan frukosten serveras här vid 8.

förresten lillen påverkas inte av detta han mår toppen och lever rövare som vanligt i sin mammas mage!1

kommentar på Blodtryck, Ctg och prover.
  1. Nathalie skrev

    Nämen , då kanske du har W i famnen idag , hoppas att allt går snabbt för dej så du kan äntligen kan få njuta ;) LYCKA TILL !!!!

    Puss Puss Nathalie


Kommentera