Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Har fått vara hemma över natten!

Just nu är det bästa som finns att jag fick sova hemma inatt. Läkaren ville ha mig kvar men efter lite diskussion så fick jag komma hem över natten, vi ska tillbaka till läkaren i eftermiddag för nya prover och så. Fick stränga order att bara ta de lungt och vila. Så fort jag rör mig mår jag dåligt igen, så vill jag inte ha det i lite mer än en vecka till! Så vi får se vad som sägs om igångsättning det hade ju varit bäst för mig! Är ju inte
särskilt hälsosamt att gå med högt blodtryck för länge heller! (ligger precis på gränsen till havandeskapsförgiftning enligt läkaren)

Men idag ska vi väl förhoppningsvis få ett riktigt SVAR! Börjar som sagt bli väldigt less på det här!

20120322-090337.jpg

Mysig morgon med min lille Zalza som saknat matte under tiden hon varit borta, kelsjukaste lille vän!1

kommentar på Har fått vara hemma över natten!
  1. Sara skrev

    Hoppas de går bra för er <3


Kommentera