Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Dagen man inte vill vara ifrån jobbet!

2017-02-27 @ 19:29

Att vara kvinna, mamma, fru och sjuksköterska är jobbigt för mig nu i februari. Jag säger det nu: Jag hatar att vabba.
Det betyder inte att jag inte älskar mina barn, men jag ogillar verkligen att vabba.
Det här har troligtvis att göra med situationen på jobbet. Ett jobb som jag älskar och som betyder mycket för mig. Även ett jobb som ställer höga krav. Jobbet har verkligen fått mig att växa, men just nu sjunker jag inombords. Det finns för mycket i huvudet som gör att jag känner mig likgiltig när jag kommer innanför hemmets ytterdörr.

Men herregud Emelie, du har ju i alla fall ett hus. Två barn. En familj.

Idag, under vab-dagen, har jag reflekterat mycket över livets prioriteringar. Man är ju ständigt samordnare.

Jag känner mig helt klart deprimerad idag. Vår lilla Hampus fyller 2 år om mindre än två veckor och jag orkar inte ens samordna något kalas. Jag satt 30min med honom och tittade på en liten nyckelpiga på köksbordet och pratade om den. Hampus tyckte det var så intressant. Det var det enda betydelsefulla jag har gjort idag. Förutom apoteksbesöket då kanske.

Sov gott, jag ska försöka.
/Värsta klagomajan (usch)Kommentera


nio − 4 =