Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Huvudvärk, småbarnsår och jul!

2016-12-08 @ 21:30

Tänkte börja med att skriva ”Tänkte skriva några rader…” men det går fetbort. Tråkigt sätt att börja ett inlägg efter att inte skrivit något på SÅ länge.

Ok, huvudvärk. Jag visste att det skulle bli en stressig dag på jobbet, torsdagar är det. Rond med Dr X, sjuka, döende, sår och ett obligatoriskt möte under bästa eftermiddagstid på det. Bästa eftermiddags tid är mellan två och tre, den timmen går sjukt snabbt för det finns massor av grejer att beta av. Speciellt på torsdagar.
På grund av detta kom huvudvärken som en intravenös injektion (istället för ett brev på posten).

Småbarnsåren. Jag älskar barnen mest i hela världen. Jag älskar deras pappa också mest i hela världen. Men Andreas sade något intressant häromdagen: ”Du ger barnen så mycket kärlek att det inte finns något kvar till mig”. Typ, något liknande. Alltså, tiden går så fort. Jag kan knappt fatta. Hannes skrev ”jul” på ett papper häromdagen, jag ba: ”eeh, kan du skriva?!”.
Jag är fullt fokuserad på jobbet, sedan har jag disk, städ, tvätt och barn när jag kommer hem. Jag slarvar ofta. Låter disken vänta ett dygn. Tvätten får ligga kvar över natten. I sängen sover jag sen, har absolut inte lust för något annat. Hannes går på fotboll på onsdagar. 17:30. Man hinner precis äta middag om man snabbt kokar varmkorv i stekpannan. Ett lagerblad och fyra-fem kryddpepparkorn har jag i för Andreas skull.

Jul. I år skämmer jag bort min man på julafton. Barnen får julklappar för drygt en tusing var. På julafton öppnar EN I TAGET, allt annat tycker jag är beiget. Jag köper helst julklappar med känsla, då vill man se ett förhoppningvis glatt och nöjt ansikte när julpappret slits upp. Man vill ju inte missa den tacksamheten.

Värktabletterna har äntligen verkan…

Jag längtar till julafton som jag ska fira med mina två barn och man. Hemma. Jag kan se dey framför mig; mina älsklingar på julbordet (lax, SILL, ägg, gubbröra, mumma och rödbetssallad) och mina älsklingsmänniskor på stolarna.Kommentera


4 − tre =