Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Jul och verkligen inte överens!

2016-12-23 @ 22:19

Vi har gjort vår första Jansson här hemma. Det luktar gott! 

Har tänkt på en grej idag. Jag kommer verkligen inte överens med en person. Det känns märkligt att inte komma överens med någon. Jag är inte van det. Jag blir så otroligt provocerad. Såå…

Jag önskar mig av tomten en förmåga att skaka av mig grejer bättre. Kalla det för ”hårdhudad” och att kunna känna mer ”who cares?!”. OCH så önskar jag mig det där ur-snygga understället på Team Sportia. 

Längtar till imorgon och att bara få hänga med mina killar. Prutta, hoppa i soffan, pussa på varann, busa, va snälla, säga tack och göra familjekramar. God Jul!!En kommentar på inlägget “Jul och verkligen inte överens!”

 • Pappa

  GOD JUL.
  Ingen konst att vara hårdhudad..
  Skulle också vilja vara med å prutta å göra familjekramar.
  PUSS

  2016-12-24 kl 09:24

Kommentera


− fem = 4