Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

1 ÅRS PRESENT.

Snart fyller min lilla älskling 1 år och jag har redan köpt lite saker till henne från jollyroom.se.

Jag har länge velat köpa en Brio spis till Adelie och just nu så har jollyroom extrapris på Brios spisar. Jag beställde hem en vit spis till min lilla tös. Jag passade även på att köpa lite andra saker till henne nu när jag var ute i god tid med att handla födelsedags presenter.

1242014141119Gulligt… Eller hur? Längtar tills jag ska få ge henne alla presenter.  Hon kommer väl förmodligen bara vilja leka med presentpapperet. Hehe!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 − = tre