Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

1 vecka gammal

Igår var Adelies morfar på besök under dagen. Vi fikade och kelade med lilla prinsessan. När morfar Micke skulle gå hem så passade vi på att följa med honom till tunnelbanan så att vi kunde få inviga vagnen. Hihi det var jättekul! Kändes så konstigt att gå runt med en barnvagn och att barnet i vagnen är vår lilla bebis :) Jag kände mig som en riktigt stolt mamma 😉 När vi kom hem så var det dags för amning igen 😉 vår skrutt är en riktigt matglad liten tjej. Som äter och bajsar konstant känns det som. Men nu när amningen funkar bra så är det mysigt att amma sin lilla dotter och sen hon le efter hon har ätit. Då är hon en riktigt nöjd tjej :) Åh va jag älskar henne. Jag smälter när hon ler åt mig <3

Innan middagen kom 3 kompisar på besök för att få se Adelie för första gången. Dom tyckte att hon var så söt och liten. Jag tror alla tycker det är så overkligt att hon äntligen är här. Att hon har legat i min mage så länge och helt plötsligt så är hon utanför magen. Hon har så många omkring sig som älskar henne och det är vi så glada för.

Vi kom fram till att det finns en pingvin ras som heter Adelie. Adeliepingvin :) Så prinsessan fick ett pingvin gosedjur av sin farbror Robban. Tack så mycket 😉

Idag kommer våra familjer över på fika. Det blir ett litet kalas med massor av hembakade kakor. Adelie fyller ju 1 vecka idag och det måste man fira. Tiden går så snabbt…..Nu får tiden ta och sakta ner. Älskar att leva i vår lilla bebisbubbla :)

Mys i vagnen med stora overallen och mössan 😉 Nu börjar Adelies näsa bli rak. Hon föddes nämligen med en sned näsa. Hihi! Hon såg så rolig ut :) Det är tydligen vanligt att bebisar föds med sned näsa eftersom det är så trångt därinne.

Adelie och Adeliepingvinen 😉

 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− tre = 1