Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

10 MÅNADER.

I Fredags på alla-hjärtans-dag blev Adelie 10 månader! 10 månader…det är helt galet va tiden går fort. Snart fyller min lilla bebis 1 år ♥

Vikt & längd: Ska till BVC den 25/2. Men jag gissar på 8650 gram och 73 cm lång.

Tänder: Nu är även framtänderna synliga. Så gulligt.

Hår: Det har inte hänt små mycket på en månad. Fortfarande fjunig, men en aning mörkare. 😉

Klädstorlek:  Stl 68 och några plagg i stl 74, men då måste vi vika upp armar och ben.

Blöjstorlek:  Stl 4 i Pampers.

Favoritleksak: Mammas trosor. Hon älskar att dra ut alla mina trosor ur lådan. Hon sätter dom på huvudet och tycker själv att hon är super rolig. :) Haha. Mitt lilla busfrö.

Snacket: Hon babblar och babblar. Hon kan säga några ord. Pappa, mamma, Addi, Adelie, ajaj, hej, nej, tack. Men för det mesta säger hon goldi-goldi :)

Färdigheter: Adelie har kunnat gå några steg mellan mig och Kristoffer. Det började hon med när hon blev 9 månader. Men nu kan hon gå ännu bättre. Hon kan stå mot ett bord eller stol och vågar släppa taget för att gå till nån av oss eller för att ta sig till ett annat ställe.  Hon är så duktig min lilla tjej. Varje gång hon går klappar vi händerna och säger bravo. Det har gjort henne mera peppad till att våga gå själv. Hon blir mallig och väldigt glad när hon lyckas.

Mat: Nu när hennes framtänder har kommit fram så har Addi varit dålig på att äta mat. Hon klarar bara av visa maträtter. Så det har blivit gröt många gånger istället. Så nu hoppas vi på att den matglada tjejen kommer tillbaka snart.

1192014123349

Här sitter hon i sitt trosparadis :)

 

3 reaktioner på ”10 MÅNADER.

 1. Tideb går tokfort ! Och den verkar inte sakta ner heller! Man får passa på att njuta av varje liten stund som dom är små :)

 2. Hejsan! Tack så mycket. :) ja visst kan jag göra det. Låter som en super kul idé. Ha det bra så länge :) mvh Felicia

 3. Hejsan!

  Vilken fin blogg och fina bilder du har :)

  Jag har en liten fråga till dig! Jag är intresserad ut av att starta eget och börja sälja just barnkläder på nätet men innan jag gör det så vill jag gärna veta vad du tycker! Skulle du orkar fylla i enkäten som finns nedanför? Jag skulle vara väldigt tacksam om du kan fylla i enkäten som finns på länken nedanför! Det tar max 5 minuter av ditt liv

  Om det skulle vara möjligt, skulle du kunna dela med dig enkäten till anda föräldrar? Ju mer svar, desto bättre!

  https://www.surveymonkey.com/s/6VLTGDY

  Tack så mycket!

  MVH,
  Liska
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem × 9 =