Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

2 veckor efter förlossningen

Nu har det gått 2 veckor efter förlossningen och magen börjar att bli fastare för varje dag :) Jippi!!! Snart så kommer jag i mina jeans 😉 Jag kör LCHF nu i några veckor tills jag kommer i mina kläder, men jag kör inte stenhårt på LCHF. Jag äter kolhydrater när jag känner att jag behöver det. Ungefär 1 gång om dagen och då satsar jag på fullkornsprodukter. Jag håller mig borta från socker på vardagarna och unnar mig go saker på helgerna om jag känner mig sugen eller om det är kalas :) Jag älskar frukt och nötter så det är mitt godis nu i några veckor :) Tanken är inte att jag ska banta och gå ner massor i vikt. Jag vill bara komma i mina gamla kläder genom att äta och leva nyttigt. Vilket jag mår bra utav :) Jag känner av resultat redan nu efter bara 2 veckor. Svullnaden från graviditeten är helt borta så det är bara att träna lite så att kroppen blir fast igen. Så nu blir det många promenader med barnvagnen. Det kanske blir en hyfsad beach-kropp i sommar ändå även fast jag har mina kärleksmärken (bristningar) på magen :)

Jag tänkte börja med att använda Bio Oil på mina bristningar och se om det ger nått resultat. Den oljan ska tydligen hjälpa bristningarna att blekna.

 

2 reaktioner på ”2 veckor efter förlossningen
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex × 5 =