Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

9 dagar efter förlossningen

Nu har det gått 9 dagar efter förlossningen. Och jag måste säga hur fantastisk kroppen är på att återhämta sig. Magen blir mindre för varje dag och smärtan som man har haft där nere är nästan helt borta :) Det roliga är att det känns som om man har varit med i Biggest Loser och gått ner massor i vikt. Det känns verkligen som att jag har varit överviktig och gått ner i vikt och resultatet av det är massor av överflödig hud. Jag känner mig smal fast när jag ser mig själv i spegeln så känner jag mig genast obekväm i min kropp. Det är slappt överallt och mina bristningar ser äckliga ut :( Det har blivit bättre för varje dag som går, men man vill ju liksom ha tillbaka sin gamla kropp på en gång. Samtidigt som man vill ta det lugnt och bara mysa med sin lilla bebis så vill jag komma igång med träningen igen. Jag tränade ganska ofta och tänkte på vad jag åt innan graviditeten. Det fortsatte jag förstås med under graviditeten och åt då enligt tallriksmodellen. Innan så körde jag mer på en LCHF diet. Åt nästan aldrig kolhydrater så det var ganska jobbigt för mig att börja med under graviditeten. Det kändes nästan som att jag åt onyttigt fast jag egentligen åt som man skulle. Så nu har jag börjat att dra in på onödiga kolhydrater och socker och ska bara äta det när jag verkligen känner att jag behöver det. Så kanske man har en chans att få en helt OK kropp till sommaren. Vill i alla fall kunna komma i alla mina jeans snart 😉

Så här hoppas jag på att få se ut igen till sommaren. Smala ben, platt mage och små bröst 😉

2 reaktioner på ”9 dagar efter förlossningen

  1. Det är skönt att slippa stora magen, men usch va det hänger. Magen är som en deg med fula bristningar….inga magrutor så långt ögat kan nå 😉 va jobbigt för dig! ja jäkla bristningar, men man får se det som ett fint ärr och tänka på vilken fin present man fick i belöning :) Ja precis, men varje gång jag kollar på min mage och får panik över hur den ser ut så kollar jag på min dotter som får mig att le och helt plötsligt så bryr jag mig inte längre.;) tack desamma!

  2. Oj vilken skillnad! Va skönt att krympa så snabbt, för mig tog det lång lång tid. Förstår dig ang bristningarna, de är min värsta fiende. Avskyr dom!! :/ Men man får helt enkelt lära sig leva med dom, fler lär de bli när nästa kommer. Lycka till med fina bebisen :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta − 2 =