Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

ADELIES HÖSTGARDEROB.

Jag har handlat lite nytt till lillans nya höstgarderob. I helgen hade Lindex rabatt på hela barnavdelningen så då passade vi på att handla lite kläder. Jag köpte allt i storlek 68 så det kommer väl att dröja ett tag till innan hon kan ha det. Just nu kör vi på storlek 62 och några plagg i 56. Men det känns så onödigt att köpa nya kläder i den storleken. Bättre med lite större kläder så att man hinner att använda plaggen ett par gånger.;)

bild-173

PINK LADY: Allt är från Lindex. Tröjan och byxorna med kaninerna på har Adelies mormor köpt.:)bild-175

WHITE AS SNOW: Plagg 1 0ch 2 är från Lindex. Bodyn med krage är från Kappahl. Mössan är från H&M.bild-174

GIRAFFE AND JEANS: Allt är från Lindex.bild-176OLD-FASHIONED: Leggings från Lindex. Den vinröda dräkten har tant Lina köpt och den kommer från H&M.

 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 × fyra =