Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

ATT VARA SJUKSKRIVEN.

Nu har jag snart varit sjukskriven i 10 veckor. Smärtan blir bara värre och vissa nätter sover jag knappt. Varje rörelse känns som ett knivhugg mellan benen och höften. Går jag för länge får jag väldigt ont och det känns som jag går och bär på tunga vikter runt midja och ben. Det känns som att bebisen är på väg ut och sammandragningarna kommer tätare och starkare. Denna vecka går jag in i vecka 30. Konstigt nog så känns det som att tiden har gått fort även fast det är 10 veckor kvar till BF. Nu börjar jag äntligen se ett slut på denna graviditet och smärta. Jag älskar att vara gravid, men hade hoppats på att denna graviditet skulle ha varit lika enkel som den första. Jag som hade längtat så länge efter att bli gravid igen så att jag kunde få njuta denna gången och att få känna sig vacker. För det gjorde jag inte förra gången.  Redan tidigt i denna graviditet handlade jag snygga mammakläder för att inte hamna i mjukisträsket. Men där hamnade jag ändå. Det känns så onödigt att piffa upp sig varje dag när man ska spendera den största delen av dagen i soffan eller sängen. Men jag försöker att ta vara på varje tillfälle då jag ska lämna hemmet 😉 Då åker dom sköna byxorna av. Håret släpps ner och sminket åker på :) För mig är det viktigt att känna sig vacker när kroppen ändrar på sig mycket under en sån kort period.  Allt känns lite bättre med snygga kläder och smink när man ser ut som en barbamamma helt enkelt 😉

Det känns hemskt att säga att man är less på att vara gravid. Men det är inte själva graviditeten som jag är less på utan att behöva vara så begränsad till vad man kan och orkar göra. Som sagt. Jag älskar min lilla mage och känslan av att det ligger nån där inne. Men just nu vill jag att dom här 2 månaderna ska rusa förbi så att jag äntligen kan få träffa min andra lilla dotter <3 Ska bli så häftigt att bli 2 barnsmamma!

IMG_20151029_2

Magen vecka 8  VS vecka 29 <3
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× åtta = 8