Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

BF+1

Godmorgon Lördag!

BF+1 idag och min äldsta syster Micaela fyller 25 år! Grattis :) Haha skulle vara så typiskt om lillen bestämmer sig för att komma ut under dagen så att plutten snor Micaelas stora dag. Tur att hon är så pass gammal så att hon inte blir svartsjuk 😉 Hon vill nog gärna att den kommer på hennes födelsedag så att hon kan få bli moster. En svår present att uppfylla, men jag ska göra mitt bästa så att hennes dag blir den bästa :)

Har sovit ganska dåligt inatt har stört mig på ljud och har legat och väntat på att värkarna ska starta, men efter några timmar så gav jag upp och somnade tillslut. Det varade inte så länge då jag vaknade 3 gånger under natten och behövde gå på toa. Bebisens huvud rör sig hela tiden så att det trycker på blåsan och gör så att jag får ilningar. Det är inte så lätt att somna om då :( Dumma bebis kom ut nu.

Snart ska vi iväg på lite 25-års kalas hemma hos Micaela. Tur att hon bor nära oss så att jag slipper gå så långt 😉 Nu e det tungt och jobbigt att röra sig. Speciellt med ett huvud mellan benen som nästan kikar ut 😉 Hehe. Först ska hon ha fika för familjen och sen blir det party mot kvällen. Får se om vi stannar till festen eller om vi åker hem. Eller kanske till förlossningen! Man kan ju hoppas :)

4 reaktioner på ”BF+1

 1. These particular kinds of supports are usually prefabricated.
  In fashion forward places like San Francisco where Annn lives, Seattle,
  New York, and Paris, thee corset is not an uncommon accessory
  too be seen when out by women and men. The kind that is of feminine lingerie is
  awesomely seductive.

 2. Parents cann also teach children about generosity and the
  love for humanity. Most children did not know the possible value of
  these cards over the years, so many were thrown to the side and never thought about
  again. However, remember that the moore extra features you choose, the higher will be the price.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 + = tio